Ung Vänster Jönköping

onsdag 6 januari 2010

Veckokursen 2010

2-5 Januari var det dags för kanske tidernas viktigaste veckokurs hittills! Återigen samlades aktivister från alla Sveriges distrikt på Bona folkhögskola i Motala för att ladda upp inför det stundande valåret 2010, och självklart fanns Jönköpings distrikt representerat!

Ett oerhört inspirerande tal under invigningen av veckokursen 2010, av ordförande Ida Gabrielsson, fick bli det perfekta startskottet för det år som kommer att fylla hela Sverige med Ung vänsters flygblad, affischer, klistermärken och glödheta aktivister.

Veckan i Motala innehöll en rad olika föreläsningar och diskussioner som täckte upp allt behövs inför en valrörelse, därmed sagt även motivation, inspiration och praktisk situationsövning som kommer att följa med ut i Sverige under hela året. Självklart utgick föreläsningarna från våra valfrågor: bostad, arbete, utbildning och integritet, men vi fick också utbildning i bland annat mediahantering och retorik. I September kommer ingen att undra längre vilka Ung vänster är!

Härmed gör jag mitt nyårslöfte officiellt: jag ska göra allt jag kan för att sparka ut Reinfeldt och hans regering ur Rosenbad!


Tjejträff


Stefan Lindborg föreläser om valets organisering



sköna aktivister



Ännu fler aktivister!




På kvällarna var det underhållning på schemat



delar av jönköpingsdistriktet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar