Ung Vänster Jönköping

torsdag 29 april 2010

Blandade bilder från de senaste aktiviteterna

Bilder från partiets i förvalskampanjen "Bygg med oss!" som Ung Vänster deltog i. Bilder också från Brinks föreläsning "sälj hela skiten" samt från banderollmålningen.

Sofie Adamsson, Lovisa Lindblom, Daniel Frisk, Petter Karlsson, Monica Li, Anna Ackzell, Tom Edoff och Daniel Frisk är några av de Ung Vänstrare som finns på bilderna.







söndag 25 april 2010

söndag 11 april 2010

Utåtriktat

På senaste klubbmötet bestämdes det att tillsvidare lägga ned det rullande aktivitetsschemat och istället spika kommande veckas aktiviteter på sittande fredagsmöte. Detta för att undvika förvirring.

På fredagen 16:e april är det bokbord på Junedalskolan. Vi samlas kl 09.00 i lokalen.

Tisdagen den 20:e april har vi flera bokbord runt om i Jönköping. De flesta gymnasierna. Vi samlas kl 09.00 i lokalen. Det behövs mycket folk denna dagen eftersom vi skall täcka så många skolor!.

Temakväll - regeringsskifte



Den 6:e maj arrangerar Ung Vänster Jönköping en nya temakväll på brunnen(vid Sofia kyrkan), denna gången gången är temat regeringsskifte. Hanna Cederin från Ung Vänsters förbundsstyrelse kommer och föreläser. Det blir också diverse musikakter och andra kulturinslag.

Vi öppnar upp 17.30 med fikamingel, klockan 18.00 startar föreläsningen. Varmt välkommen!

fira första maj med oss!


Första maj, arbetarrörelsens högtidsdag.
Stå upp för jämlikhet och välfärd.


Vi samlas på Hovrättstorget kl 15.00 i Jönköping för att sedan marschera till kulturhuset där bland andra Alice Åström, vice ordförande Vänsterpartiet, kommer att hålla tal. Fika finns att köpa och pengarna går till partiets verksamhet.

På kvällen kommer Ung Vänster att finns på Vätterstranden för grillning, musik och spel. Den första maj 2010 drar vi upp näven ur byxfickan!
Kom och delta.

Vänsterpartiet Jönköping
Ung Vänster Jönköping

torsdag 1 april 2010

Vänsterpartiet vill veta vad du tycker


Tyck till här!

Vänsterpartiet är ett lyssnade parti och vill veta vad du tycker. Fram till slutet av april kan du tycka till på kampanjsidan. Vill du läsa vad andra har tyckt? Gå i så fall in på www.twitter.com/vitycker